MF Service startede i 2013 af Mette Friis. Vi er en familiedrevet virksomhed og har i dag 12 medarbejdere.

MF Service startede grundet en større efterspørgsel på rengøring hos de ældre borgere i Skagen. Mange ældre i Skagen får rengøring af hjemmeplejen hver 14. dag. Men da hjemmeplejen er omfattet af mange regler og retningslinjer fra kommunen efterspurgte flere og flere ældre en rengøringshjælp, som kunne komme i de andre uger og tage rengøring de steder som hjemmeplejen ikke måtte tage eller ikke havde tid til.

Det var starten på en virksomhed som fortsat er i vækst.

Vi bredte os hurtigt til rengøring af sommerhuse, ferielejligheder og erhvervsrengøring. Efterspørgslen fra vores kunder blev hurtigt til om vi kendte en god og effektiv havemand, og derfor udvidede vi med havearbejde. Senere kom både snerydning og vinduespolering til også.

I 2017 opstartede vi med feriehusudlejning, og allerede i 2018 mærkede vi stor vækst på dette område og købte Nordbo Ferie. Friis Ferieudlejning blev lagt sammen med Nordbo Ferie og vi har nu ca. 30 lejemål i Skagen.
Se mere på: www.nordboferie.dk

Som det nyeste i vores virksomhed er vi begyndt at sælge professionelle rengøringsmidler til både private og erhvervskunder. Dette er stadig meget nyt, men vi mærker allerede stor efterspørgsel fra især private som ønsker god vejledning på produkter, som kan gøre deres rengøringsvaner nemmere.

I oktober 2018 har vi solgt vores sne- og haveafdeling til Mallin Anlæg, for at fokusere på væksten i vores rengørings- og udlejningsafdeling.